Haapsalu ja vuokrattu huoneisto?

Aiotko viettää loman Haapsalussa ja haluat vuokrata huoneiston?
Hyvin varustellussa huoneistossa majoittuu mukavasti suurempikin joukko ja useimmiten huoneisto on edullisempi majoitus kuin hotelli.

Haapsalu on vanha ja tunnettu kylpyläkaupunki Länsi-Virossa. Haapsalu on erinomainen lomakohde rauhallista ympäristöä etsivälle ja sopii hyvin lapsiperheille. Kaupunkia ympäröi kolmelta suunnalta meri. Haapsalu on muodostunut 1200 -luvulla rakennetun piispanlinnan ympärille ja Haapsalun kaupunki on perustettu jo vuonna 1279. Kylpylätoiminta alkoi jo 1800 -luvun alussa ja 1900 -luvun alkupuolella Haapsalu oli jo hyvin tunnettu kylpylöistään. Haapsalun ensimmäinen kylpylä on rakennettu vuonna 1825. Haapsalun kylpylöiden mudan uskotaan sisältävän parantavia aineita.

Haapsalun huoneistot ja loma-asunnot löydät tästä linkistä:
Haapsalu huoneistotHuoneistosta, jonka voit vuokrata Haapsalusta:

Huoneisto - Ungru Haapsalussa

Loma Haapsalussa! Huoneisto (puolet omakotitalosta) 7 (+2) hengelle sijaitsee Haapsalussa, Paralepan metsäpuiston erittäin rauhallisella ja mukavalla alueella. Haapsalun keskustaan on matkaa vain 1,5 km ja hiekkaiselle uimarannalle vain 500 m. Huoneisto on kahdessa kerroksessa. Siihen on oma sisäänkäynti. Vieraiden käytössä ovat alakerrassa olohuone, keittiö, WC ja yläkerrassa kaksi erillistä makuuhuonetta. Samassa kerroksessa on myös suihkunurkkaus ja erillinen WC. TV. Internet omalle tietokoneelle. Silitysmahdollisuus. Lemmikkieläimet sallittu. Grillausmahdollisuus. Pysäköinti talon vieressä suljetulla pihalla.

Sopii hyvin vaikkapa lapsiperheen lomanviettoon. Haapsalun kaikki palvelut ovat lähellä.

» Kuvia Huoneisto - Ungru lomahuoneistosta.

Huoneiston varustus: suihkuhuone II kerroksessa, sähköliesi+uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, astiat ja ruuanlaittovälineet; puulämmitteinen uuni,

» Varauskalenteri.

» Lisätietoja muista Haapsalun vuokrattavista loma-asunnoista: Haapsalu huoneistot

Kuvat Huoneisto - Ungru Haapsalussa

Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3 Kuva 4 Kuva 5 Kuva 6 Kuva 7 Kuva 8 Kuva 9 Kuva 10 Kuva 11 Kuva 12 Kuva 13 Kuva 14 Kuva 15

Haapsalu linkit

 
Haapsalu matkailu
Haapsalun kaupunki
Haapsalu majoitus
Haapsalun kartta