Lomamajoitus Pärnu ja vuokrattu huoneisto?

KuvaAiotko viettää loman Pärnussa ja suunnittelet lomahuoneiston vuokraamista?
Hyvin varustellussa huoneistossa majoitut mukavasti ja useimmiten huoneiston vuokraaminen on edullisempaa kuin majoitus hotellissa.

Pärnu on kaunis merenrantakaupunki. Pärnun valkeat hiekkarannat ja kahvilat, ravintolat kesäterasseineen houkuttelevat matkailijoita. Pärnu on Viron kesäpääkaupunki. Oma vuokrattu huoneisto sopii hyvin Pärnun rantaelämästä kiinnostuneelle.

Pärnun huoneistot ja loma-asunnot löydät tästä linkistä:
Pärnu huoneistotHuoneisto, jonka voit vuokrata Pärnusta:

Huoneisto - Kolmio Paju Pärnussa

Nykyaikainen lomahuoneisto saunalla enint. 8 hengelle Pärnun ranta-alueen lähistöllä, hiljaisella alueella, luksushuoneistojen talokompleksissa. Hiekkaiseen merenrantaan on matkaa vain 800 m. Huoneisto sijaitsee talon 2. ja 3. kerroksessa (ullakkokerros). Alemmassa kerroksessa on tilava olohuone ja kettiönurkkaus. Pääsy 18m2 parvekkeelle, johon paistaa aurinko koko päivän. Parvekkeella on puutarhakalusteet ja auringonottotuolit. Alemmassa kerroksessa on myös sauna ja suihkuhuone+WC. Huoneiston ylemmässä kerroksessa on 2 erillistä makuuhuonetta ja erillinen WC. Yhteensä huoneistossa on 6+2 vuodepaikkaa. Suljettu piha. Pysäköinti lukittavalla pihalla (1 autopaikka, ilmainen). Mahdollisuus pysäköintiin myös kompleksin viereisellä pysäköintipaikalla (ilmainen). Talon vieressä on uusi lasten leikkikenttä.

Sopii hyvin vaikkapa lapsiperheen lomanviettoon. Pärnun kaikki palvelut ovat lähellä.

Huoneiston varustus: suihku saunan pesuhuoneessa, jääkaappi, sähköliesi ja -uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, astiat ja ruuanlaittovälineet
lasten syöttötuoli (Ikea Antilop),

» Varauskalenteri.

» Lisätietoja muista Pärnun vuokrattavista loma-asunnoista: Pärnu huoneistot

Kuvat: Huoneisto - Kolmio Paju Pärnussa

Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3 Kuva 4 Kuva 5 Kuva 6 Kuva 7 Kuva 8 Kuva 9 Kuva 10 Kuva 11 Kuva 12 Kuva 13 Kuva 14 Kuva 15 Kuva 16


Pärnu linkit

 
Pärnu matkailu
Pärnun kaupunki
Pärnu majoitus
Pärnun kartta