Lomamajoitus Pärnu ja vuokrattu huoneisto?

KuvaAiotko viettää loman Pärnussa ja suunnittelet lomahuoneiston vuokraamista?
Hyvin varustellussa huoneistossa majoitut mukavasti ja useimmiten huoneiston vuokraaminen on edullisempaa kuin majoitus hotellissa.

Pärnu on kaunis merenrantakaupunki. Pärnun valkeat hiekkarannat ja kahvilat, ravintolat kesäterasseineen houkuttelevat matkailijoita. Pärnu on Viron kesäpääkaupunki. Oma vuokrattu huoneisto sopii hyvin Pärnun rantaelämästä kiinnostuneelle.

Pärnun huoneistot ja loma-asunnot löydät tästä linkistä:
Pärnu huoneistotHuoneisto, jonka voit vuokrata Pärnusta:

Huoneisto kaksio - Papli Pärnussa

SUURENMOINEN SIJAINTI – hiekkaranta vain parin minuutin kävelymatkan päässä! Huoneisto enint. 6 hengelle sijaitsee Pärnun ranta-alueella vuonna 2004 valmistuneessa 8 huoneiston talossa. Suuri hiekkaranta on vain parin minuutin kävelymatkan päässä. Ympäristössä on nykyaikaisia pieniä kerrostaloja, omakotitaloja ja huviloita. Huoneiston ikkunoista on näkymä merelle ja vesipuistoon! kaikki lomanviettoon tarvittava on kävelyetäisyydellä: ydinkeskusta pienine myymälöineen, kahvilat, ravintolat, yökerhot, kesätapahtumat. Huoneisto sijaitsee II kerroksessa. Huoneistoon kuuluu olohuone + avokeittiö, makuuhuone. Suihkuhuone+WC. Olo- ja makuuhuoneesta pääsee tilavalle parvekkeelle, jossta avautuu merinäköala. Parvekkeella on puutrhakalusteet, aurinkovarjo. Vuodepaikkoja vuoteilla+lisävuoteilla 2+4: parivuode, vuodesohva, sohva, lisävuode. TV. WiFi. CD-soitin. Astianpesukone. Pesukone. Ilmastointilaite. Pysäköinti talon edessä, ilmainen (1 autopaikka). Mahdollisuus pysäköidä myös 100 m päässä sijaitsevalla maksullisella pysäköintialueella.

Sopii hyvin vaikkapa lapsiperheen lomanviettoon. Pärnun kaikki palvelut ovat lähellä.

Huoneiston varustus: suihkuhuone + WC
pesukone, avokeittiö
sähköliesi ja -uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, astianpesukone, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astiat ja ruuanlaittovälineet,

» Varauskalenteri.

» Lisätietoja muista Pärnun vuokrattavista loma-asunnoista: Pärnu huoneistot

Kuvat: Huoneisto kaksio - Papli Pärnussa

Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3 Kuva 4 Kuva 5 Kuva 6 Kuva 7 Kuva 8 Kuva 9 Kuva 10 Kuva 11 Kuva 12 Kuva 13 Kuva 15 Kuva 16


Pärnu linkit

 
Pärnu matkailu
Pärnun kaupunki
Pärnu majoitus
Pärnun kartta