Lomamajoitus Pärnu ja vuokrattu huoneisto?

KuvaAiotko viettää loman Pärnussa ja suunnittelet lomahuoneiston vuokraamista?
Hyvin varustellussa huoneistossa majoitut mukavasti ja useimmiten huoneiston vuokraaminen on edullisempaa kuin majoitus hotellissa.

Pärnu on kaunis merenrantakaupunki. Pärnun valkeat hiekkarannat ja kahvilat, ravintolat kesäterasseineen houkuttelevat matkailijoita. Pärnu on Viron kesäpääkaupunki. Oma vuokrattu huoneisto sopii hyvin Pärnun rantaelämästä kiinnostuneelle.

Pärnun huoneistot ja loma-asunnot löydät tästä linkistä:
Pärnu huoneistotHuoneisto, jonka voit vuokrata Pärnusta:

Huoneisto - Kolmio Esplanaadi Pärnussa

Erittäin tilava huoneisto enint. 8 hengelle (enint. 6 aikuisia!) Pärnun ranta-alueella. Sopii usealle perheelle, mikäli aikuisia on enint. 6. Lyhyen kävelymatkan päässä on kaikki tarpeelinen mukavaa lomaa varten: puisto, jossa on useita lasten leikkikenttiä, vanhakaupunki lukuisine kahviloineen, pubeineen, ravintoloineen, Pärnun Vallikanava (Vallikäär) kesätapahtumineen, ostoskeskukset, uimarana, jne. Huoneisto sijaitsee omakotitalon II kerroksessa, josta pääsee suurelle parvekkeelle (näkymä pihalle). Huoneistossa on olohuone (avokeittiö), 2 erillistä makuuhuonetta, suihkuhuone+WC. Vuodepaikkoja on yhteensä 4+2: 4 vuodepaikkaa makuuhuoneissa, tarvitttaessa 2 lisäpaikkaa olohuoneessa vuodesohvalla (sis. hintaan). Lisäksi on mahdollisuus 2 lisäpaikkaan: valittavana sohva, nojatuoli (70 cm) tai sänky (sis. hintaan). TV. Internet (WiFi) omalle tietokoneelle. Grillausmahdollisuus Talon ympärillä on piha. Ilmainen pysäköinti talon pihalla (2 autopaikkaa) ja/tai talon vieressä sijaitsevalla pienellä pysäköintialueella (ilmainen).

Sopii hyvin vaikkapa lapsiperheen lomanviettoon. Pärnun kaikki palvelut ovat lähellä.

Huoneiston varustus: suihkuhuone+WC, sähköliesi ja -uuni, jääkaappi, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, astiat ja ruuanlaittovälineet,

» Varauskalenteri.

» Lisätietoja muista Pärnun vuokrattavista loma-asunnoista: Pärnu huoneistot

Kuvat: Huoneisto - Kolmio Esplanaadi Pärnussa

Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3 Kuva 4 Kuva 5 Kuva 6 Kuva 7 Kuva 8 Kuva 9 Kuva 10 Kuva 11 Kuva 12


Pärnu linkit

 
Pärnu matkailu
Pärnun kaupunki
Pärnu majoitus
Pärnun kartta