Lomamajoitus Pärnu ja vuokrattu huoneisto?

KuvaAiotko viettää loman Pärnussa ja suunnittelet lomahuoneiston vuokraamista?
Hyvin varustellussa huoneistossa majoitut mukavasti ja useimmiten huoneiston vuokraaminen on edullisempaa kuin majoitus hotellissa.

Pärnu on kaunis merenrantakaupunki. Pärnun valkeat hiekkarannat ja kahvilat, ravintolat kesäterasseineen houkuttelevat matkailijoita. Pärnu on Viron kesäpääkaupunki. Oma vuokrattu huoneisto sopii hyvin Pärnun rantaelämästä kiinnostuneelle.

Pärnun huoneistot ja loma-asunnot löydät tästä linkistä:
Pärnu huoneistotHuoneisto, jonka voit vuokrata Pärnusta:

Lomahuoneisto - Kolmio Karja Pärnussa

Tervetuloa lomailemaan Pärnuun - polkupyörien käyttö kuuluu vuokrahintaan (8 pyörää)! Valoisa kahden makuuhuoneen lomahuoneisto Pärnun keskustassa, kivitalon I kerroksessa. Huoneisto sijaitsee 15 min kävelymatkan päässä uimarannalta. Kävelyetäisyydellä on kaikki lomanviettoon tarvittava: ydinkeskusta, kauppakeskukset, pubit, ravintolat, vesipuisto, kylpylät, lasten leikkikenttä, jne. Huoneistossa on olohuone, 2 makuuhuonetta, avokeittiö, kylpyhuone+WC, sauna. TV. Pesukone. Ilmastointilaite Huoneistossa on yhteensä 7+1 vuodepaikkaa: parivuode, 2 sänkyä, suuri kerrossänky (alhaalla 2 vuodepaikkaa, ylhäällä 1 vuodepaikka), lisävuode. Vauvoille löytyy matkasänky. Taloon kuuluu suuri suljettu puutarha sekä aurinkoinen ja tuuleltasuojattu terassi. Lapsille keinu ja hiekkalaatikko. Grillausmahdollisuus. 8 polkupyörää, kahdella niistä on turvaistuimet. Pysäköintimahdollisuus 2 autolle (suljetulla pihalla, ilmainen).

Sopii hyvin vaikkapa lapsiperheen lomanviettoon. Pärnun kaikki palvelut ovat lähellä.

Huoneiston varustus: saunan yhteydessä; poreallas, pesukone, WC; lattialämmitys
silitysmahdollisuus, avokeittiö+ruokailutila; sähköliesi ja -uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astiat ja ruuanlaittovälineet
lasten syöttötuoli,

» Varauskalenteri.

» Lisätietoja muista Pärnun vuokrattavista loma-asunnoista: Pärnu huoneistot

Kuvat: Lomahuoneisto - Kolmio Karja Pärnussa

Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3 Kuva 4 Kuva 5 Kuva 6 Kuva 7 Kuva 8 Kuva 9 Kuva 10 Kuva 11 Kuva 12 Kuva 13 Kuva 14 Kuva 15 Kuva 16


Pärnu linkit

 
Pärnu matkailu
Pärnun kaupunki
Pärnu majoitus
Pärnun kartta