kuva huoneisto Tallinna

Tallinna ja vuokrattu huoneisto?

Majoitus vuokratussa huoneistossa Tallinnassa on hyvä vaihtoehto hotellille ja useimmiten myös edullisempi. Huoneisto sopii perheille ja omatoimisille matkailijoille, jotka arvostavat väljyyttä ja kodinomaista majoitusta.

Tallinna on Viron pääkaupunki ja sillä on 800 vuotinen historia ja Tallinna tunnetaankin keskiaikaisesta vanhastakaupungistaan. Tallinnaan matkailijoita houkuttelevat myös monipuoliset ostosmahdollisuudet, kauneussalongit ja terveyspalvelut, ravintolat, kahvilat ja tapahtumat. Tallinna on monipuolinen matkailukaupunki ja erityisesti edullinen hintataso on nostanut Tallinnan suomalaisten suosikkikohteeksi.Huoneisto, jonka voit vuokrata Tallinnasta:

Huoneisto - kolmio Kodu Tallinnassa

Majoitus kaikilla mukavuuksilla enint. 6 (+2) :lle hengelle Tallinnan keskikaupungin hiljaisella ja rauhallisella pientaloalueella, 15 min kävelymatkan päässä Vanhastakaupungista. Majoitus sopii erinomaisesti lomanviettoon myös lapsiperheille! Ympäristössä on pieniä taloja ja puisto, jossa on leikkikenttä hiekkalaatikoineen ja kiipeilypuineen. Mukava, retrohenkinen huoneisto on omakotitalon ensimmäisessä kerroksessa. Sisustuksessa on käytetty luonnonmateriaaleja. Huoneistoon kuuluu olohuone ja kaksi makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone ja WC. TV. WiFi. Pesukone. Hiustenkuivain. Talon ympärillä on suljettu puutarha, jossa voi kesäaikaan viettää aikaa ja grillata. Ilmainen pysäköinti (pihalla).

Sopii hyvin vaikkapa lapsiperheen lomanviettoon. Tallinnan kaikki palvelut ovat lähellä.


» Kuvia Huoneisto - kolmio Kodu lomahuoneistosta.

Huoneiston varustus: Kylpyamme, suihku, pesukone, silitysrauta ja -lauta, Sähköliesi ja -uuni, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, astiat ja ruuanlaittovälineet, ,

» Varauskalenteri.

» Lisätietoja muista Tallinnan vuokrattavista loma-asunnoista: Tallinna huoneistot

Kuvat Huoneisto - kolmio Kodu Tallinnassa

Kuva 1 Tallinna huoneisto Kuva 2 Tallinna huoneisto Kuva 3 Tallinna huoneisto Kuva 4 Tallinna huoneisto Kuva 5 Tallinna huoneisto Kuva 6 Tallinna huoneisto Kuva 7 Tallinna huoneisto Kuva 8 Tallinna huoneisto Kuva 9 Tallinna huoneisto Kuva 10 Tallinna huoneisto Kuva 11 Tallinna huoneisto Kuva 12 Tallinna huoneisto Kuva 13 Tallinna huoneisto Kuva 14 Tallinna huoneisto Kuva 15 Tallinna huoneisto Kuva 16 Tallinna huoneisto

Tallinna linkit

 
Tallinna matkailu
Tallinnan kaupunki
Tallinna majoitus
Tallinnan kartta